Migration Solutions for ColdFusion Applications to ASP.NET
      
New Atlanta Product Forums Profile | Search | Login | RSS
New Topic Reply   Previous Page  Page: 1   Next Page

Thread: CFCHART SERIESCOLOR Problems
Created on: 08/13/13 09:06 AM Replies: 2
mwilliams


Joined: 08/13/13
Posts: 2
CFCHART SERIESCOLOR Problems
08/13/13 9:06 AM

If I use seriescolor on cfchartseries and try to get the color red, I keep ending up with a pinkish color. If I use colorlist the hex color value renders true. Problem is, when I try to include the legend, the legend colors do not match what's being used in the chart if I don't use seriescolor.

This may be happening for other colors, but I really need red to show up and not pink and I need the legend to match.

Easy reproduction steps:

This will show up red:
<cfchartseries type="bar" colorlist="red" query="test" itemcolumn="cost_year" valuecolumn="cost" serieslabel="Prd Cost" />

This will show up pink:
<cfchartseries type="bar" seriescolor="red" query="test" itemcolumn="cost_year" valuecolumn="cost" serieslabel="Prd Cost" />
Link | Top | Bottom
mwilliams


Joined: 08/13/13
Posts: 2
RE: CFCHART SERIESCOLOR Problems
08/13/13 9:08 AM

Sorry, forgot to mention I'm on BlueDragon Product Version: 7,1,0,380
Link | Top | Bottom
karthik1126


Joined: 08/23/13
Posts: 4
Failed to Connect to ServletExec
08/23/13 12:26 PM

Hi

I installed ServletExec as AS instance as well as Web instance with Apache Webserver 2.2.24 on Solaris 10. When i am trying to browse .jsp page from the browser i am getting .jsp code instead of page.
I checked the ServletExec logs there are no error logs reported but when i checked apache error logs
i got the following

[Fri Aug 23 11:01:48 2013] [error] Failed to connect to ServletExec.
[Fri Aug 23 11:01:48 2013] [error] Failed to connect to ServletExec.
[Fri Aug 23 11:01:48 2013] [error] Failed to connect to ServletExec.
[Fri Aug 23 11:01:48 2013] [error] Failed to connect to ServletExec.
[Fri Aug 23 11:01:48 2013] [error] Failed to connect to ServletExec.
[Fri Aug 23 11:01:48 2013] [error] [client 10.58.84.18] File does not exist: /us r/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Fri Aug 23 11:01:50 2013] [error] Failed to connect to ServletExec.
[Fri Aug 23 11:01:50 2013] [error] Failed to connect to ServletExec.
[Fri Aug 23 11:01:50 2013] [error] Failed to connect to ServletExec.
[Fri Aug 23 11:01:57 2013] [error] Failed to connect to ServletExec.

Did anyone faced this kind of issues earlier and do you have any solution to this issue.

Thanks for help.

Regards
karthik
Link | Top | Bottom

New Post
Please login to post a response.


company media information terms of use privacy policy contact us
This page was dynamically built on the BlueDragon CFML Engine